Nederlands Hoornisten Genootschap

Prikbord

Op deze pagina kunnen kunnen NHG leden (gratis) advertenties, oproepen of andere korte berichten plaatsen. Berichten kun je doorgegeven via een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt natuurlijk ook een berichtje plaatsen op onze Facebook pagina. Voor informatie over commerciële advertenties, in Uijlenspieghel en op deze website, kan men contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Natuurhoorn te koop

Prima Jiracek natuurhoorn met bogen voor elke stemming. Handgemaakt volgens authentieke technologie. Op de website jiracek.eu/en/natural-horn-model-110/ is een uitvoerige beschrijving te vinden. Hij is niet vaak bespeeld. De nieuwprijs is 3.350 euro. Vraagprijs 2.500 euro. Informatie Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alexander 200 te koop

Te koop: dubbelhoorn Alexander model 200, het jubileummodel met neusilber krans op de beker. Bouwjaar 1985, in goede staat. Gelakt, messing, goldmessing mondroer, vaste beker. Prijs in overleg! Interesse? Neem contact op met Pip Verhofstad Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Toonkunst Bussum zoekt twee hoornisten

Toonkunst Bussum (TKB) heeft plaats voor twee enthousiaste hoornisten die in het komende seizoen vanaf september vast lid willen worden. Wij zijn een bijzondere vereniging met een koor en een orkest en met enthousiaste leden die gezelligheid en een goede sfeer erg belangrijk vinden. De combinatie van koor en orkest in een vereniging komt zelden voor in Nederland. Daarnaast zijn we in het gelukkige bezit van een jeugdstrijkorkest, Het Wladimir Consort. Koor, orkest en jeugdorkest staan o.l.v. van dirigent Yiorgo Moutsiaras. Onze vereniging biedt niet alleen grote voordelen zoals het programmeren van grotere werken voor koor en orkest maar ook aparte stukken voor blazers. Verder verzorgt het orkest jaarlijks nog een kinderconcert op een of meer locaties. De repetities zijn hierdoor zeer gevarieerd, interessant en intensief. Ook omdat er meerdere gezamenlijke repetities met het koor aan een concert voorafgaan.

Onze vaste repetitieavond is de dinsdagavond, wij repeteren van 20.00 tot 22.15 uur in SCALA, Dr. Schaepmanlaan 8 in Bussum, op loopafstand van NS Station Bussum-Zuid. Wil je meer weten over onze vereniging, kijk dan op onze website www.toonkunstbussum.nl. Je vindt daar een volledig overzicht van onze vereniging en al onze programma’s. Interesse? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (035-6235309).

Bells Up

Voor het op te richten Utrechts Hoornensemble “Bells Up” is Dick Hesselink op zoek naar hoornisten met minimaal C-niveau, die eens per maand op de eerste zondagochtend van de maand kunnen repeteren in Utrecht. De kosten voor deelname zijn €12,50 per maand. Er zal worden gestreefd naar drie optredens per jaar en het eerste optreden staat al gepland, op 13 juni tijdens het evenement “hoorn des overvloeds” in Breda. Daar zullen tevens het Gelders Hoornensemble en het hoornensemble van de Nieuwe Veste uit Breda acte de présence geven. Interesse? Stuur dan een mail met je contactgegevens en je speelniveau naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Te koop: Cardocase hoornkoffer maat S

Te koop: Cardocase hoornkoffer maat S, model 'A night at the opera'. Slechts 2,5 jaar jong, de koffer is werkelijk als nieuw. Geschikt voor: Alexander 103, Conford 28, Dürk D3, Klaus Fehr Model 1, 2 en 3, Dieter Otto 201, Schmiedhäuser Privée. Vraagprijs €450,- Interesse? Bel Wim van den Haak: 06-106 73 886.

Te koop: Jiracek 510 (Weckert) natuurhoorn

Te koop: mooie Jiracek 510 (Weckert) natuurhoorn, incl. alle bochten en adapter voor lage stemming. De bochten in speciale tas. De hoorn in harde foedraal en een mooie lichtgewicht foedraal erbij waar enkele buizen in meegenomen kunnen worden. De hoorn is niet veel gebruikt en zo goed als nieuw. All-in vraagprijs 3200 euro. Na contact kan ik foto's opsturen. Tel.: 0641134287

 

Inloggen

Ricco-Kuehn.png