Nederlands Hoornisten Genootschap

Prikbord

Op deze pagina kunnen kunnen NHG leden (gratis) advertenties, oproepen of andere korte berichten plaatsen. Berichten kun je doorgegeven via een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt natuurlijk ook een berichtje plaatsen op onze Facebook pagina. Voor informatie over commerciële advertenties, in Uijlenspieghel en op deze website, kan men contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bells Up

Voor het op te richten Utrechts Hoornensemble “Bells Up” is Dick Hesselink op zoek naar hoornisten met minimaal C-niveau, die eens per maand op de eerste zondagochtend van de maand kunnen repeteren in Utrecht. De kosten voor deelname zijn €12,50 per maand. Er zal worden gestreefd naar drie optredens per jaar en het eerste optreden staat al gepland, op 13 juni tijdens het evenement “hoorn des overvloeds” in Breda. Daar zullen tevens het Gelders Hoornensemble en het hoornensemble van de Nieuwe Veste uit Breda acte de présence geven. Interesse? Stuur dan een mail met je contactgegevens en je speelniveau naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Te koop: Cardocase hoornkoffer maat S

Te koop: Cardocase hoornkoffer maat S, model 'A night at the opera'. Slechts 2,5 jaar jong, de koffer is werkelijk als nieuw. Geschikt voor: Alexander 103, Conford 28, Dürk D3, Klaus Fehr Model 1, 2 en 3, Dieter Otto 201, Schmiedhäuser Privée. Vraagprijs €450,- Interesse? Bel Wim van den Haak: 06-106 73 886.

Te koop: Hans Smit goldmessing dubbelhoorn

Te koop: Hans Smit goldmessing dubbelhoorn. De hoorn is 10 jaar jong en altijd goed onderhouden, heeft een afschroefbare beker en goed lopende ventielen. De hoorn wordt verkocht vanwege het beëindigen van mijn hobby. Bieden vanaf 2000 euro. Interesse? Mail naar Arjenne de Winter, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Te koop: Jiracek 510 (Weckert) natuurhoorn

Te koop: mooie Jiracek 510 (Weckert) natuurhoorn, incl. alle bochten en adapter voor lage stemming. De bochten in speciale tas. De hoorn in harde foedraal en een mooie lichtgewicht foedraal erbij waar enkele buizen in meegenomen kunnen worden. De hoorn is niet veel gebruikt en zo goed als nieuw. All-in vraagprijs 3200 euro. Na contact kan ik foto's opsturen. Tel.: 0641134287

Diverse hoorns te koop

Marinus de Mooij verkoopt zijn hele collectie hoorns. Een deel daarvan is intussen verkocht. Te koop zijn nog:

  • Enkele Bes-hoorn met kwartventiel, gebouwd door Hans Smit in 2009,
  • Wienerhoorn (enkele F-hoorn), gebouwd door Hans Smit in 2016

Interesse? Kijk op Rimskys-Horns,com.

Kamerorkest in Amsterdam zoekt hoornist(e)

Kamerorkest En-Suite, een klassiek amateur kamerorkest in Amsterdam is op zoek naar een hoornist(e). En-Suite is in 1997 opgericht. We repeteren op woensdagavond van 19.30 tot 22.00 uur in de Muziekschool Amsterdam Noord o.l.v. onze dirigent Mark Walter. Wij spelen uiteenlopende werken uit het vroeg-klassieke repertoire, maar ook oudere en nieuwere muziek worden niet geschuwd. Verder wordt af en toe samengewerkt met koren. Voor meer informatie www.kamerorkestensuite.nl.

 

Inloggen

Ricco-Kuehn.png