Nederlands Hoornisten Genootschap

Masterclasses voor gevorderde amateurs

Op zaterdag 9 maart organiseren het Nederlands Hoornisten Genootschap en het Conservatorium van Amsterdam een dag met masterclasses door Jasper de Waal en Laurens Woudenberg, voor amateurhoornisten van het hoogste niveau. We geven deze specifieke groep de gelegenheid om onder begeleiding van deze topdocenten hun hoornspel te perfectioneren. Het kan hier gaan om speltechnische zaken of juist om het behandelen van bijvoorbeeld bepaalde orkestfragmenten. Ook het omgaan met druk tijdens het spelen en bijvoorbeeld houding kunnen aan bod komen.

Omdat het niet mogelijk is iedereen individueel les te laten krijgen, zullen groepslessen en individuele lessen worden afgewisseld. Actief deelnemen is bedoeld voor amateurhoornisten (geen vakstudenten) met als richtlijn niveau D. Natuurlijk is iedereen van harte welkom om te komen luisteren naar deze masterclasses en voor zichzelf iets op te pikken!

De masterclasses vinden plaats op 9 maart, van 10.00 tot 15.00 u, in het Conservatorium van Amsterdam. Klik hier om je als deelnemer in te schrijven. Bij te grote belangstelling zal er een loting plaatsvinden, leden van het NHG hebben dan voorrang. De inschrijving is gratis voor leden. Niet leden van het NHG betalen €35,00 of worden lid van de vereniging.

 

Inloggen

Paxman.png