Nederlands Hoornisten Genootschap

Gelukkig zijn de corona maatregelen zodanig versoepeld dat er weer live evenementen mogelijk worden. Omdat elkaar in het echt ontmoeten veel leuker is dan online, hebben we besloten om te stoppen met de maandelijkse Online Hoornistenborrel. Wellicht kunnen we later dit jaar weer eens een informele bijeenkomst van hoornisten plannen, in een echt café… met een echte borrel in de hand!

Tijdens de corona lockdown organiseerde het NHG regelmatig online evenementen voor haar leden. Er waren vier online hoornsessies waarin onder leiding van René Pagen gewerkt werd aan de inspeeloefeningen van Markus Maskuniitty. De video's waarin René uitleg geeft over de oefeningen kun je nog steeds bekijken op deze website. Daar kun je ook de bladmuziek van de oefeningen downloaden.

Naast deze “technische” hoornsessies wilden we onze leden ook de ruimte geven om met mede-hoornisten van gedachten te wisselen over alles wat hen bezighoudt. Daarom was er elke laatste woensdag van de maand een online “hoornistenborrel”. We zetten op die avond de NHG Zoom meeting open en iedereen die dat wilde kon even aanschuiven.

 

Inloggen

Andreas-Jungwirth.png