Nederlands Hoornisten Genootschap

Op zaterdag 20 november 2021 organiseert het Nederlands Hoornisten Genootschap een regionale hoorndag in Tilburg. De hoorndag is toegankelijk voor hoornisten van alle speelniveaus: van beginners tot (ver)gevorderden.

Deze hoorndag wordt georganiseerd door de rayonagenten van “regio zuid” (Jan van den Eijnden, Sep Otten en Chrit van Rijt ) in samenwerking met de hoorndocenten van Fontys Hogeschool voor de Kunsten: Hans van der Zanden, Fréderick Franssen en Jan van den Eijnden). De hoorndag vindt plaats op 20 november in het gebouw van Fontys Hogeschool voor de Kunsten in Tilburg. Dit is een fantastische locatie voor een hoorndag, die goed bereikbaar is vanuit Noord-Brabant, (Nederlands) Limburg, Zeeland én vanuit Vlaanderen. Uiteraard zijn ook hoornisten uit andere provincies welkom (maar die moeten wat langer reizen).

Leden van het NHG kunnen gratis deelnemen aan de hoorndag, niet-leden betalen € 20,00 inschrijfgeld. Klik hier om je aan te melden, of lees hieronder meer informatie.

Het programma voor de hoorndag ziet er als volgt uit (wijzigingen voorbehouden):

9.30u Kennismaking en welkom in de Conservatoriumzaal
09.45-11.00u Samenspel in groepen (per niveau)
11.00u pauze
11.15-12.15u Samenspel in groepen (per niveau)
12.15u pauze
12.45-14.00u Lunchconcert: Fréderick Franssen, Hans van der Zanden en hoornstudenten
  Demonstratie Masterclass door Fréderick Franssen en Hans van der Zanden
  Presentatie: Onderhoud van de hoorn door Klaus Fehr
14.00u pauze
14.15u Samenspel in groepen (per niveau) – generale repetitie
15.30u Afsluitende presentatie door alle deelnemende hoornisten
16.30u Einde

Belangrijk
Alle deelnemers dienen hoorn in F te kunnen lezen.
Inschrijven kan tot uiterlijk 10 november via deze website.
Het huidige deurbeleid van Fontys maakt het mogelijk om 75 deelnemers toe te laten. Inschrijvingen worden in volgorde van binnenkomst behandeld.
Heb je vragen over de hoorndag in Tilburg? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Inloggen

Andreas-Jungwirth.png