Nederlands Hoornisten Genootschap

Tijdens de corona lockdown organiseert het NHG regelmatig online evenementen voor haar leden. De eerste online hoornsessie vond plaats op 19 december. Onder leiding van René Pagen werkten we aan de inspeeloefeningen van Markus Maskuniitty. De video's waarin René uitleg geeft over deze oefeningen kun je nog steeds bekijken op deze website.

Omdat alle deelnemers erg enthousiast waren zijn we van plan om meer online sessies te organiseren waaraan onze leden op een of andere manier actief kunnen deelnemen. Naast deze “technische” hoornsessies willen we onze leden ook de ruimte geven om met mede-hoornisten van gedachten te wisselen over alles wat hen bezighoudt. Daarom heeft het bestuur besloten om in 2021 elke laatste woensdag van de maand een online “hoornistenborrel” te organiseren. We zetten op die avond de NHG Zoom meeting open en iedereen die dat wil kan even aanschuiven. Voor een hapje of een drankje mag je zelf zorgen!

De eerste online hoornistenborrel is op woensdag 27 januari, van 20.00 tot 21.00 u. Via de link zoom.us/j/94480464502 kun je deelnemen aan de Zoom meeting.

 

Inloggen

Andreas-Jungwirth.png